Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

ИМЕ

Какво да очакваме от ателието „_____“?

ОБЩИТЕ ПРИКАЗКИ

Как се провежда ателието?

Всяко занятие протича _________

Всички наши ателиета се провеждат изцяло онлайн.

Кога ще се провежда?

  • В ДЕН от ЧАС до ЧАС часа българско време

Ако този ден или час не са удобни за Вас, попълнете нашата анкета. Ние ще се постараем да предвидим и този времеви диапазон в близките месеци.

Консултациите по български език ще бъдат общо 2 за месеца и часовете на тяхното провеждане ще бъдат уговорени конкретно с всяко дете.

Роза с куче
Роза Колчагова

Роза Колчагова е завършила художествената гимназия за изящни изкуства “Илия Петров”. Следва анимационна режисура в класа на Доньо Донев и наследява от него обичта към анимацията и оптимизма към живота. Дълги години работи към детска редакция на БНТ. С нейна анимация и сценография са изградени предаванията Яко, Искам да бъда, Милион и две усмивки, Бърколино. С анимационните филми “Баба”, “Сънят на едно куче” и “Зайчето Пипо” печели много международни награди. Освен да рисува, Роза обича да се катери по диви места и красиви планини, да пуска хвърчила на морето, да чете книги на хамака, да играе в парка с децата и нейното куче Лори.

Индивидуални консултации по Български език

Всяко дете, което е записано в клуб по интерес в Web Читалище, има право на 2 консултации по български език са по 30 мин. всякa

Всички наши преподаватели по български език са филолози с дълъг опит в преподаването на български език като втори или чужд. За този клуб по интереси ще може да разчитате на:

Боянка Бобева

Живее и работи в град Ковънтри,обявен за Столица на Културата през 2021-2022 г. Съорганизатор е на Фестивал ,, Открий България '' за деца от български произход на възраст от 4 до 18 години. Работи в Българско училище ,, Васил Левски'' в Ковънтри, Великобритания, където учи децата на български език и предава българските обичаи и традиции.

Мартин Райчинов

Мартин Райчинов е магистър по Лингвистика в СУ "Св. Климент Охридски". Завършил е Българска филология с профил Педагогика, отново в СУ. Работата с езика винаги е била неговата страст и сила. Работил е дълги години в книгоиздаването. Бил е учител по български език на 5 и 6 клас в прогимназия в България. Освен това е бил преподавател на групи бежанци по практически български, с което е помогнал за успешната им адаптация в страна и на трудовия пазар.

Още информация за индивидуалните консултации
16 сеп. 2022 | 09:56
изцяло онлайн

Имате още въпроси?

Ако не намирате това, което търсите, в информацията тук, можете да погледнете секцията с често задавани въпроси.

Често задавани въпроси
chat